Forside · Artikler · FilmArkiv · Kogebogen · IdeNyt · PAP · Links · Søg · Tilmelding · Hjælp 23. June 2018
Navigation
Kontakt siden
Nyeste artikler
Endelig agerhøne!
På et revir i en n...
Krybskytten og skovf...
En god dag
Støverjægere og st...
Sneppekunst
Den (st)lille mands ...
Pinseeventyr 2013
Fødselsdagsjagten
Svenske eventyrer
Nyttige links

Måndens billeder
På jagtVelkommen til trækjagt.dk - lavet i samarbejde med medlemmerne!
Endelig agerhøne!
Beretninger Pludselig ramte den færten, og det så ud som om den satte ploven ned og stoppede midt i løbet. Så var der stand! Og jeg var i den grad klar. Op på begge sider af hunden, og så blev hunden sendt frem og ud af det grønne kom en flok agerhøns. De fløj perfekt i to retninger, og jeg havde en fugl perfekt for. Trykkede på aftrækkeren og KLIK!
Det var næsten ikke til at rumme.

Læs resten i Artikler
På et revir i en nær fremtid
BeretningerStore-Klaus var en hjort, der blev set jævnligt på deres revir. Klaus havde set den først og da han malende beskrev den i jæger-vendinger, var der noget skepsis blandt de andre konsortie-medlemmer og de døbte den nedladende ”Store-Klaus”. Senere, da de alle havde set den på billeder fra vildtkameraerne, var tonen blevet en anden – for den var stor!

Læs resten i Artikler
Krybskytten og skovfogeden
BeretningerVed synet af en fasankok der søgte ind i et brombærkrat henne ved en lille lysning, fik skovfogeden i det samme en ide. Drengen var jo tydeligt brødebetynget, og - ja, det var dog trods alt jul.

Læs resten i Artikler
En god dag
BeretningerDer var ikke megen lys den sidste halve time. Vi fik dog båden godt ind, op på traileren, tømt og til sidst sat på plads. Senere fik vi besked fra vores unge makker. Havde også en god debut, skrev han til os.
Jo en rigtig god dag at tænke tilbage på. Ikke mange fugle, men livsbekræftende.
Og nu sidder man ved brændeovnen med sin kaffe, æblekage og memorerer over livet og alt dets mangfoldighed og nogle af de næsten gratis glæder.

Læs resten i Artikler
Støverjægere og støver hunde
Beretninger- Jo, ser du, begyndte støverjægeren, da jægeren spurgte om begrundelsen for broderlandets tiltag. - Det skyldes blandt andet hensynet til vildtet. Når vi nu er færdige her, så vil vildtet allerede så småt være ved at indfinde sig på deres vante pladser. Støverjægeren tøvede lidt og lyttede til strelluffens fjerne halsen, inden han forsatte: - Godt nok jager hundene instinktivt for at nedlægge vildtet; men i et tillært langsomt tempo. Og så er det dig, hviskede støverjægeren, da en ræv i rask luntetrav kom hen ad vekslen.

Læs resten i Artikler
Side 1 af 16 1 2 3 4 > >>
Indlogning
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Få tilsendt et nyt ved at klikke her.
Til start af sæson 2018/19
Serier
Natur
Fugle
Stemning